New Step by Step Map For su kaçağı tespit

Wiki Article

S tesisatı arıtma montajı avize perde kornişi kombi petek temizliği tesisatı batarya montajı duş başlığı montajı klozet tamirleri sifon arızası işleri yapılır

Merkez Su Tesisatı olarak, 30 yılı aşkın süredir İstanbul su kaçağı tespiti ve tamiri konusunda hizmet verdiğimizi her fileırsatta dile getiriyoruz.

Su kaçağı meydana geldiğinde kendi imkanlarınızla kaçağın olup olmama durumuna bakmak istiyorsanız; su saati yöntemini kullanabilirsiniz.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Evde kullanmadığım bir ceşmeden duvarla cesme arasinda su akıyor heryeri ıslatmış. Vanayı kapattım şuan su durdu ama biraz da olsa açıldığında fayansla musluk arasindan yine su kaciriyor.

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su akıyor olacaktır. Bu derz dolgu da temizlik ürünlerinin kullanılması ile tahrip olur. Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi olacağı için alt kata su sızması çok normaldir.

Su kaçağı nadir de olsa bahsettiğiniz gibi daha üst katlardaki dairelerden veya üst kattaki yan dairelerden de sizin dairenize su akıtabilir.

Mr Usta kapınıza kadar gelen usta tesisatçının verdiği hizmetlerin her zaman arkasındadır. Zira Mr Usta’da görev alabilmek için ustaların çeşitli eğitimlerden geçmesi ve gerekli sertifikaları alması gerekir.

Kampanyalardan haberdar olabilmem için kişisel verilerimin işlenmesini ve tarafıma elektronik ileti gönderilmesini kabul ediyorum.

Su tesisatındaki hat borusunun demir olması, tesisat sisteminde birden fazla kaçak olması, kaçaklar mutfak banyo dolabı gibi alanı zor olan bir yerde olması, pis su hatlarında fazla kaçağın bulunması, temiz su hattında ise birden fazla işlem gerektiren yerde ise fiyat değişimleri bu şekilde değişmektedir.

Tamir durumu olmayan işlemerde genel tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz vardır ve şunu da belirtmek isteriz, ister Tuzla da olun ister silivri'de uzaklık yakınlık ayırt etmeden ek bir servis ücreti talebimiz olmadan sorunlarınızı kısa sürede çözüyoruz. dileriz

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata su tesisatçısı kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Report this wiki page